We provide agriculture equipment all over the world.

We don’t Sale tractors with in Pakistan

Massey Ferguson 260 tractors

Massey Ferguson 260 for sale in Gambia| Buy MF 260 in Gambia

MF 260 Tractor Gambia

Massey Ferguson 260 Plus has turbo charged engine which might reduce the value of fuel and proved fuel efficient. This tractor has high power engine with full capacity to figure for number of hours. This tractor has also comfortable seats. It produces less smoke because of the simplest turbo charged engine. Massey Ferguson 260 Plus is reliable and effective because of its best providing facility.Massey Ferguson MF 260 with 2 wheel drive and engine power 60hp.

If you would like MF 260 latest price in Gambia please contact with us at our site @ Malikagroindustries.com

Massey Ferguson Tractors are among the foremost reliable and economical tractors for farmers in Africa. MF 260 is one in all the foremost economical but still very useful and powerful tractors in Massey Ferguson tractors family. This 60Hp, 2WD tractor is out there available at a reduced price. we’ve got MF 260 tractors stock for Africa and also the Caribbean. We supply tractors in Zimbabwe, Tanzania, Zambia, DRC, Botswana, Uganda, Kenya, Angola, Gambia,Sudan, and Nigeria. We are one in all the leading tractors exporters to Africa from Pakistan.

MF 260 Tractor Gambia

MF 260 SUMMARY

High Performance, Fuel Efficient, Diesel Turbo Engine.

Less Smoke Emission thanks to Better Fuel Burning.

Oil Cooler Added for Effective Cooling.

High PTO Power for Efficient Operation of Tube Wells, Rotavators, Threshers etc.

Robust Straddle Rear Axle.

Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brakes.

Spring Suspension Deluxe Seat.

Massey Ferguson MF 260 Tractor Technical Specification

MF 260 Tractors Technical Specifications are, It’s a 60HP tractor with a turbocharged engine of Perkins, T 3.1524, it’s engine speed at 540 PTO rpm is 1789 rpm. MF-260 Transmission is of great strength with 8 forward and a couple of reverse gears. it’s a dual-clutch with Robust Straddle Rear Axle to confirm smoother transmission with Oil immersed Multi-Disc Mechanical Brakes and Manual Steeringfor enhanced driving control

MF-260 mechanism roles are Draft Control, Position Control, Response Control, Continuous Pumping with maximum oil flow of 16 liters/min at maximum pressure of 21mpa at normal temperature, and lifting capacity with lower links is 2170 kg.

Most Asked Questions for MF-260

Question 1: Which Steering type MF 260 Tractor has?

Ans: Manual

Question 2: Which FRONT AXLE type MF 260 Tractor has?

Ans: Box Section, Adjustable

Question 3: What kind of brakes does MF-260 has?

Ans: Efficient Oil Immersed Multi-Disc brakes.

Question 4: what’s the transmission of MF-260?

Ans: Transmission may be a sliding spur with 8 forward and a pair of reverse gears.

Question 5: What size is that the tires of MF-260?

Ans: front tire 7.5-16(6PR), and rear tire, 14.9 / 13 – 28 (6PR).

Question 6: Which REAR AXLE type MF 260 Tractor has?

Ans: Straddle Rear Axle with Epicyclical Reduction Unit.

Question 7: What kind of clutch does MF-260 has?

Ans: Dual Clutch. Question 8: What kind of engine MF-260 has?

Ans: Turbocharged engine of Perkins, T 3.1524

Question 9: What kind of filters are there in MF-260?

Ans: Air Pre-Cleaner, air filter and filter.

Question 10: what proportion is that the fuel tank capacity in MF-260?

Ans: 47.5Liter.

Massey Ferguson 260 Tractors for sale in Gambia

Malik agro industries deal used & new tractors in use and all over the worlds the farming field directs linked with human life from day one after the birth of this earth. Whether you are living in Pakistan or any other part of the world you will observe that farmers and the agronomist community are consecutively doing keen research and implementing the modern agriculture methods to grow profitable crops to contribute to country’s economy.

Gambia Massey Ferguson 260 Tractor supplier

Gambia Massey Ferguson 260 supplier and Agricultural Farmer Tractors Implements is available for sale at a very low price at our latest stock available for Gambia UAE And Africa We supply tractors for Kenya, Tanzania, Mozambique, Angola, South Sudan, Nigeria, South Africa, Zimbabwe, Uganda, Cameroon, Togo, Ghana, Botswana, Namibia etc.

How to order Massey Ferguson 260 from Pakistan to Gambia

Kindly in touch with our sales team on social media channels such as Facebook, linked in, whats App number and write us an email one Email us and one of our sales representatives will provide you the complete assistance regarding Agriculture Tractors and Implement. All information available on our website home page.

 

 

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*

Open chat