We provide agriculture equipment all over the world.

We don’t Sale tractors with in Pakistan

MF 375 tractor

Massey Ferguson 375 for sale in Gambia| Buy MF 375 in Gambia

MF 375 IN GAMBIA| Brand new tractors price and specification and booking

If you want to buy a tractor which is eligible for farming in Gambia, or If you’re pondering buying your first tractor, the MF 375 is that the perfect partner for your farm or contracting business. The MF 375 puts tractor power within everyone’s reach. It brings mechanisation to a brand new generation of farmers, farm workers and emerging agricultural businesses. It could transform the livelihood of your family or your community.

Best of all, the MF 375 comes from Massey Ferguson – a reputation highly trusted and well-respected amongst the farming community.

The Massey Ferguson 375 is powerful and economical tractor for buy in Gambia . This is often a 75hp 2WD Tractor having hydrostatic drive offers durable performance. By means of performance, it’s really efficient with robust huge rear tires for better farming experience. It has the excellent engine power of 2200 revolution per minute. This tractor MF 375 has four cylinder diesel engines with direct injection. It’s both comfortable hand and foot throttle control with vertical muffler system. Tractor Provider offers fresh MF 375 tractors stock for Africa and Caribbean. We deliver tractors in Gambia. If you want to buy you can contact us at www.malikagrondustries.com .

MF 360 for sale in Ghana

Brand New Massey Ferguson 375 Tractor In 2020

MF 375 Tractor is 3rd most selling model of Millat tractors and no. 1 selling tractor in GAMBIA. The novel Massey Ferguson 375 with 75HP is taken into account to be the highest model within the market. MF-375 tractor is that the most preferred agricultural tractor by farmers round the Globe and specially in Gambia. Massey Ferguson 375 tractor available has become the primary choice for the farmers because of its fuel efficiency, eco-friendly qualities, less noise, durability. People look for Massey Ferguson MF-375 available because it’s the foremost powerful tractor within the market with a particular style and features. Massey Ferguson 375 price is incredibly economical.

Most Asked Questions about MF-375

Question 1: Which Steering type MF 375 Tractor has?

Ans: Hydrostatic

Question 2: Which FRONT AXLE type MF 375 Tractor has?

Ans: Type: Heavy Duty Box Section, Adjustable

Question 3: What type of brake system does MF-375 has?

Ans: Hydraulically actuated Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brake System.

Question 4: What is the transmission of MF-375?

Ans: Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears.

Question 5: What size is the tires of MF-375?

Ans: 7.50-16 front & 16.9/ 14-30 rear tires.

Question 6:What type of engine MF-375 has?

Ans: Perkins, Diesel/4.248.

Question 7: How much is the fuel tank capacity in MF-375?

Ans: 108Liter.

Question 7: What type of clutch does MF-375 has?

Ans: Cerametallic Dual Clutch.

SPECIFICATIONS

Hydrostatic Power Steering for Comfortable Driving

Hydraulically Actuated, Oil-Immersed Multi-Disc Brake System with Pendant Paddle

Robust Straddle Rear Axle with Epicyclic Reduction Unit

Heavy Duty Front Axle & Support

Fuel Efficient, 4.248 High Performance Engine

Greater Pulling Power

Higher PTO Power

Spring Suspension Delux Seat

Easy Accessibility to Service Points

Spacious Operator’s Area

TECHNICAL DETAILS

Performance:

Engine Power at 2,000 rpm>       75 (B.S) hp

Torque at 1,400 rpm                     290 Nm

PTO Power at Rated                      69.5 hp

Engine Speed

PTO Power at 540 rpm              63.0 hp

Tyres:   

Front           7.50 – 16 (6PR)

Rear            16.9 / 14 – 30 (6PR)

Clutch: 

Type Dual

Diameter                   305 x 254 mm

Lining Material        Cerametallic

Track Adjustment:         

Front Axle           1,271 – 1,881 mm

Rear Axle             1,423 – 2,134 mm

Engine:

Make / Type                  Diesel / 4.248

No. of Cylinders                  4

Injection                            Direct

Bore                                  101 mm

Stroke                               127 mm

Capacity (litres)               4.07 L

Compression Ratio          16:01

Compression Ratio          16.5:1

Aspiration                         Natural

Starting Aid                       Thermostart

Throttle Control                             Hand and Feet

Cooling                            Water

Massey Ferguson 375 Tractors for sale in Gambia

Malik agro industries deal used & new tractors in use and all over the worlds the farming field directs linked with human life from day one after the birth of this earth. Whether you are living in Pakistan or any other part of the world you will observe that farmers and the agronomist community are consecutively doing keen research and implementing the modern agriculture methods to grow profitable crops to contribute to country’s economy.

Sri Lanka Massey Ferguson 375 Tractor supplier

Gambia Massey Ferguson 375 supplier and Agricultural Farmer Tractors Implements is available for sale at a very low price at our latest stock available for Gambia UAE And Africa We supply tractors for Kenya, Tanzania, Mozambique, Angola, South Sudan, Nigeria, South Africa, Zimbabwe, Uganda, Cameroon, Togo, Ghana, Botswana, Namibia etc.

How to order Massey Ferguson 375 from Pakistan to Gambia

Kindly in touch with our sales team on social media channels such as Facebook, linked in, whats App number and write us an email one Email us and one of our sales representatives will provide you the complete assistance regarding

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*