We provide agriculture equipment all over the world.

We don’t Sale tractors with in Pakistan

Massey Ferguson 385 tractors for sale in Oman

Massey Ferguson 385 for sale in Gambia| Buy MF 385 in Gambia

Massey Ferguson 385 for sale in Gambia| Brand new tractors price and specification and booking

Massey Ferguson MF-385 2WD Tractor is one of the most efficient, environmentally friendly and, durable tractor in Gambia. It comes with most economical MF-385 tractor price with valuable features such as a low-noise engineandless gas emission. People are always looking for Massey Ferguson MF-385 2WD for sale because of its ultimate longevity and great results.Massey Ferguson 385 2WD Tractor Reviews have always been eminent. If you want to buy please visit or contact us @ www.malikagroindustries.com

agriculture machinery in Pakistan

PROMINENT FEATURES OF Massey Ferguson 385 2WD TRACTORS

High Performance Diesel Low Noise Engine.

Reduced Gaseous Emissions under ECE R49.

Reduced Smoke Level.

Oil Cooler Added for Effective Cooling.

Hydrostatic Power Steering.

Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brake System.

Spring Suspension Deluxe Seat.

Most Asked Questions for MF-385 2WD specs

Question 1: Which Steering type MF 385 2WD Tractor has?

Ans: Hydrostatic

Question 2: Which FRONT AXLE type MF 385 2WD Tractor has?

Ans: Heavy Duty Box Section, Adjustable

Question 3: What type of brake system does MF-385 2WD has?

Ans: Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brake System.

Question 4: What is the transmission of MF-385 2WD?

Ans: Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears.

Question 5: What size is the tires of MF-385 2WD?

Ans: front tire 7.5-16(6PR), and rear tire, 18.4/15-30 (8 PR).

Question 6: Which REAR AXLE type MF 385 2WD Tractor has?

Ans: Straddle Rear Axle with Epicyclical Reduction Unit.

Question 7: What type of clutch does MF-385 2WD has?

Ans: CerametallicDual Clutch.

Question 8: What type of engine MF-385 2WD has?

Ans: Perkins, diesel-4.41

Question 9: What type of filters are there in MF-385 2WD?

Ans: Air Pre-Cleaner, Air Cleaner and Fuel filter.

Question 10: How much is the fuel tank capacity in MF-385 2WD?

Ans: 108 liters.

Massey Ferguson MF-385 2WD tractor Technical Specification

MF-385 2WD Tractor Technical Specifications are 85HP tractor with an environmental friendly and powerful engine of Perkins, diesel-4.41 with engine speed at 540 live PTO rpm is 1789 rpm and maximum engine speed is 2250rpm. MF-385 2WD Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears. It has a Cerametallic Dual Clutch with Robust Straddle Rear Axle with Epicyclical Reduction Unit, Oil immersed Multi-Disc Brakes and Hydrostatic Power Steering to make sure the easy handling and smooth operations of the tractor.

MF-385 2WD Hydraulic System Does Draft Control, Position Control, Response Control, Continuous Pumping with maximum oil flow of 16.7 liters/min and lifting capacity of 2145 kg.

Specifications:

ERFORMANCE

Engine power at 2,200 rpm          85 (B.S) hp*

Torque at 1,400 engine rpm        300 Nm

PTO power at rated engine         70 hp**

speed

*Certified to BS.AU 141a: (1971)

** Manufacturer’s estimate

ENGINE
Type      Diesel / 4.41
No. of cylinders                4
Injection              Direct
Bore      101 mm
Stroke   127 mm
Capacity (litres) 4.1
Aspiration           Natural
Compression ratio           15.3:1
Starting aid         Thermo starter
Throttle control                Hand and foot
Cooling Water
Air Cleaner Type               Oil bath
Air Pre-Cleaner Over bonnet
swirl
Fuel filter             Dual, high
capacity
Exhaust                Vertical muffler
under bonnet
Oil Cooler            Water Cooled
 ELECTRICS

Voltage                12V,

Negative Earth

Battery 118 Ah

Starter Motor    2.8 kW

Alternator           45 Amp.

CLUTCH

Type      Dual

Diameter             305 x 254 mm

Lining material   Cerametallic

TRANSMISSION

Type      Sliding spur

Number of gears              8 forward

and 2 reverse

Road speed at 2,200 engine

rpm with18.4/15-30 rear tyres

Gear      Speed (km/hr)

Forward 1            (first low)            2.9

Forward 2            4.2

3            5.8

Forward 4            7.8

Forward 5            (first high)           11.6

6            17.0

Forward 7            23.13

Forward 8            31.0

Reverse 1            (low)     4.0

Reverse 2            (high)    15.7

Massey Ferguson 385 Tractors for sale in Gambia

Malik agro industries deal used & new tractors in use and all over the worlds the farming field directs linked with human life from day one after the birth of this earth. Whether you are living in Pakistan or any other part of the world you will observe that farmers and the agronomist community are consecutively doing keen research and implementing the modern agriculture methods to grow profitable crops to contribute to country’s economy.

Gambia Massey Ferguson 385 Tractor supplier

Gambia Massey Ferguson 385 supplier and Agricultural Farmer Tractors Implements is available for sale at a very low price at our latest stock available for Gambia UAE And Africa We supply tractors for Kenya, Tanzania, Mozambique, Angola, South Sudan, Nigeria, South Africa, Zimbabwe, Uganda, Cameroon, Togo, Ghana, Botswana, Namibia etc.

How to order Massey Ferguson 385 from Pakistan to Gambia

Kindly in touch with our sales team on social media channels such as Facebook, linked in, whats App number and write us an email one Email us and one of our sales representatives will provide you the complete assistance regarding.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*

Open chat